m

Kinesis Gym

Είναι η υπέρυθρη ακτινοβολία ασφαλής;

 

Η υπέρυθρη ενέργεια είναι μέρος του εύρους των ηλεκτρομαγνητικών ακτίνων που είναι απολύτως απαραίτητες για το μεταβολισμό και την ανάπτυξη του ανθρώπινου σώματος. Είναι μέρος του φάσματος του ηλιακού φωτός, στο οποίο δεν περιλαμβάνονται οι καταστρεπτικές για το δέρμα UV ακτίνες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η NASA χρησιμοποιεί αυτόν τον τύπο ενέργειας στο διάστημα. Είναι επίσης ενέργεια δόνησης, παρόμοια με του ανθρώπινου σώματος. Αυτός είναι ο λόγος που διαπερνάει το δέρμα.

Το Υπέρυθρο φως αρχίζει ακριβώς κάτω από το ορατό φάσμα φωτός. Το υπέρυθρο φως έχει ένα εύρος μήκους κύματος, ακριβώς όπως το ορατό φως έχει μήκη κύματος που κυμαίνονται από το κόκκινο έως το βιολετί.

Το 70% της θερμότητας της γης προέρχεται από το Υπέρυθρο φως του ήλιου και το υπόλοιπο 30% προέρχεται από το ορατό φως. Γίνεται επομένως κατανοητό ότι ένας καλός συνδυασμός του ορατού φωτός και των υπέρυθρων ακτίνων προσφέρει τα περισσότερα οφέλη σε ηλεκτρομαγνητική θέρμανση των αντικειμένων που απορροφούν τις υπέρυθρες ακτίνες, όπως το ανθρώπινο σώμα.

Άλλες μορφές θερμότητας όπως η φωτιά, οι κεραμικές θερμάστρες, κ.λ.π., θερμαίνουν ένα άτομο με τη θέρμανση του περιβάλλοντος αέρα, ο οποίος αγγίζει το άτομο και δεν διαπερνά βαθειά στο σώμα. Η Υπέρυθρη θερμότητα διαπερνά το δέρμα και είναι πολύ πιο αποτελεσματική.

Ορισμένα υπέρυθρα μήκη κύματος επίσης αλληλεπιδρούν με τα ζώντα κύτταρα αυξάνοντας τον μεταβολισμό και την παραγωγή ενέργειας, και προκαλούν κάψιμο περισσότερων θερμίδων.

 

Θα μαυρίσω από τη χρησιμοποίηση του Vacu Fit Thermal;

 

vacu6

Όχι, το Vacu Fit Thermal χρησιμοποιεί την υπέρυθρη ενέργεια και όχι την UV (Ultra Violet). To Vacu Fit Thermal, εντούτοις, φέρνει το αίμα πιο κοντά στην επιφάνεια του δέρματος που βοηθάει την οξείδωση της μελανίνης στο δέρμα σας και αυξάνει την αποτελεσματικότητα ενός σολάριουμ εάν χρησιμοποιείται ακριβώς πριν από αυτό.

 

 

 

Θα αισθανθώ πάρα πολλή ζέστη και θα νιώσω δυσφορία;

 

Όχι, ακριβώς το αντίθετο. Μπορείτε να συγκρίνετε το συναίσθημα της χρησιμοποίησης ενός Vacu Fit Thermal με το συναίσθημα όταν βγαίνει ο ήλιος από πίσω από ένα σύννεφο μια κρύα ημέρα. Ο ήλιος σας θερμαίνει ευχάριστα Οι περισσότεροι άνθρωποι μετά από 1-3 συνεδρίες αποκτούν «εθισμό» στο «ωραίο συναίσθημα» της χρησιμοποίησης του Vacu Fit Thermal.

Είναι σημαντικό να μείνετε ενυδατωμένοι. Συστήνουμε να πίνετε μισό λίτρο νερό – ένα ποτήρι κατά τη διάρκεια, και άλλο ένα μετά το τέλος της συνεδρίας.

 

 

Ποιο επίπεδο φυσικής κατάστασης πρέπει να έχω για να χρησιμοποιήσω το Vacu Fit Thermal;

 

Όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης μπορούν να ωφεληθούν. Είτε είστε υπέρβαροι είτε ένας εξαιρετικά γυμνασμένος αθλητής, το Vacu Fit Thermal μπορεί να ανεβάσει την φυσική σας κατάσταση σε ένα υψηλότερο επίπεδο.

 

 

Τι Απώλεια Βάρους μπορώ να περιμένω από το πρόγραμμα;

 

Δεδομένου ότι η άσκηση καίει θερμίδες και μειώνει το βάρος, το όφελος του Vacu Fit Thermal είναι ότι ενισχύει αυτά τα αποτελέσματα. Με τη χρησιμοποίηση του Vacu Fit Thermal μπορείτε να κάψετε έως και διπλάσιο αριθμό θερμίδων και επομένως να μειώσετε περισσότερο το βάρος σας στο ίδιο χρονικό διάστημα με την ίδια προσπάθεια.

Τα αποτελέσματα ποικίλουν μεταξύ των ατόμων και των διαφορετικών τρόπων ζωής τους. Εντούτοις, ο μέσος όρος είναι 14 – 19 εκατοστά μετά από 15 συνεδρίες. Μετράμε τα αποτελέσματα σε εκατοστά, παρά σε βάρος δεδομένου ότι η αυξανόμενη άσκηση αυξάνει τους μύες και μειώνει το λίπος. Ο μυς είναι βαρύτερος από το λίπος, επομένως μπορείτε να χάσετε πόντους και να τονίσετε το σώμα σας χωρίς να χάσετε το αντίστοιχο βάρος.

 

Το χάσιμο βάρους με το Vacu Fit Thermal έχει μερικά σημαντικά πλεονεκτήματα συγκριτικά με άλλες μεθόδους απώλειας βάρους. Καταρχήν, συμμετέχετε στην καρδιαγγειακή άσκηση που βελτιώνει τη γενική υγεία σας. Τα αποτελέσματα άλλων μεθόδων (δίαιτες, κ.ά.) είναι βασισμένα στην απώλεια ύδατος και είναι προσωρινά.

 

Η τακτική χρήση του Vacu Fit Thermal που συνδυάζεται με έναν υγιεινό τρόπο ζωής θα δώσει μόνιμα και πραγματικά αποτελέσματα.

 

 

Πόσο συχνά θα πρέπει να χρησιμοποιώ το Vacu Fit Thermal;

 

Συστήνουμε χρήση του Vacu Fit Thermal τρεις φορές την εβδομάδα. Η συνεδρία διαρκεί 30’. Μετά από τις αρχικές 15 συνεδρίες, συστήνουμε ένα ελάχιστο μία φορά την εβδομάδα για να διατηρήσουμε τα οφέλη ανάλογα με το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης.

Post a Comment

Close
kinesis-gym
Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή:
08:30 – 23:00

Σάββατο:
12:00 – 20:00

Κυριακή:
Κλειστά

Our socials
About