ΕΜΕΙΣ

Πολυχώρος Fitness στην πόλη του Κιλκίς

Ο πολυχώρος Fitness KinesisGym στο Κιλκίς εκτείνεται σε 1000τ.μ άθλησης με ολοκληρωμένη γκάμα ομαδικών προγραμμάτων. Τα μαθήματα και η επίβλεψη  στον χώρο με τα Βάρη γίνονται από επιστημονικά καταρτισμένους απόφοιτους γυμναστικής ακαδημίας (ΤΕΦΑΑ) και πιστοποιημένους instructors ,οι οποίοι θα σας προσφέρουν ένα ασφαλές πλαίσιο εκγύμνασης σύμφωνα με τις απαιτήσεις και το επίπεδο σας.

  • Ο 1ος όροφος διαθέτει 2 αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων (Cross & Fight Training Hall ,Indoor Cycling Hall) .Στην πρώτη πραγματοποιούνται τα μαθήματα Πολεμικών τεχνών για παιδιά και ενήλικους ,ενώ η δεύτερη αφορά αποκλειστικά την ποδηλασία εσωτερικού χώρου .Είναι εξοπλισμένες με ειδικό παρκέ ,ηχοσυστήματα ,κλιματισμό και κατάλληλο εξοπλισμό η κάθε μια για το αντικείμενο  άθλησης που φιλοξενεί .
  • Στον 2ο όροφο βρίσκεται η Reception του γυμναστηρίου ,τα αποδυτήρια ανδρών και γυναικών και το Health Bar, όπου μπορείς να απολαύσεις μια πρωτεϊνη ή κάποιο φυσικό χυμό μετά την προπόνηση. Επίσης βρίσκεται ο χώρος όπου γίνεται η αερόβια προπόνηση με διαδρόμους ,ποδήλατα ,Step και ελλειπτικά τελευταίας τεχνολογίας .Σε ένα ξεχωριστό χώρο στεγάζονται τα δυο Power Plate και το Vacu Fit του Kinesis –gym.
  • Ο 3ος όροφος  του γυμναστηρίου  διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο χώρο Fitness με 40 όργανα γυμναστικής τρίτης γενιάς ( MasterSport) και τα κορυφαία  Ηλεκτρονικά μηχανήματα TechnoGym 20 στον αριθμό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει σειρά αναμονής ούτε χρονικός περιορισμός χρήσης .Στον χώρο βρίσκεται πάντα γυμναστής για την σωστή καθοδήγηση και αποφυγή τραυματισμών.
  • Στον 4ο όροφο στεγάζεται η αίθουσα Fitness Training Hall όπου διεξάγονται τα ομαδικά  προγράμματα (Bodypump , Bodybalance, TRX, Abs&Hips ,Zumba, Zumba Step , Yoga&Pilates, Ορθοσωμική ,Aerial Yoga ) και τα παιδικά μαθήματα (Zumba junior ,Zumba Kids ,Pilates και Παιδαγωγική γυμναστική ) .Η αίθουσα είναι άρτια εξοπλισμένη ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις όλων των παραπάνω μαθημάτων .

Στον ίδιο όροφο στεγάζονται και οι αίθουσες για μασάζ , solarium και sauna για όμορφες στιγμές χαλάρωσης μετά από μια δύσκολη μέρα .

Το Kinesis-Gym διαθέτει επίσης free wi-fi για να σερφάρεις δωρεάν στο Internet όταν επισκέπτεσαι το γυμναστήριο.

Οι συνεχείς βελτιώσεις και η φιλική επικοινωνία με τα μέλη του γυμναστηρίου και η συστηματική παρακολούθηση των διεθνών εξελίξεων στο χώρο της υγείας και του fitness έχουν σαν αποτέλεσμα το γυμναστήριό μας να είναι πρότυπο υγείας και άθλησης.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Τον Φεβρουάριο του 2007 άνοιξε το πρώτο Kinesis-Gym στην πόλη του Κιλκίς, στην περιοχή του Κήπου, απέναντι από τη Μητρόπολη. Σύντομα όμως, λόγω της συνεχούς αυξανόμενης προσέλευσης του κόσμου, που επιθυμούσε να γίνει μέρος αυτής της “Fitness επανάστασης”, κατέστη επιτακτική η ανάγκη της μεταφοράς σε ένα πολύ μεγαλύτερο χώρο κι έτσι συνεχίσαμε στη γωνία των οδών 25ης Μαρτίου και Τσιρογιάννη, αρχικά σε έκταση τριών ορόφων και κατόπιν σε τέσσερις – άρτια εξοπλισμένους- ορόφους συνολικής έκτασης 800 τ.μ.

Τρείς αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων:

• Fitness Training Hall 100t.m.
• Cross and Fight Training hall 100t.m.
• Spinning Training Hall 70t.m.
• 50 ώρες την εβδομάδα ομαδικά προγράμματα αίθουσας
• 24 διαφορετικά ομαδικά προγράμματα αίθουσας
• 10 διαφορετικοί γυμναστές, προπονητές, εκπαιδευτές
• 35 συμβατικά μηχανήματα Technogym
• 20 Ηλεκτρικά μηχανήματα Technogym
• Σύμβουλοι διατροφής και προπόνησης πάντα δίπλα σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym ενσωμάτωσαι στα ποικίλα προγράμματά του την εμπειρία των ιδρυτών και των συνεργατών τους, όπως αυτή προέκυψε από τη συνεχή τριβή τους με τον αθλητισμό. Υιοθετώντας την τεχνολογική εξέλιξη στο χώρο του Fitness έφεραν την επανάσταση στο νομό του Κιλκίς.

Πρωτοπόροι στην τεχνολογία δόνησης πρόσφεραν στον καθημερινό άνθρωπο τη μορφολογία προπόνησης που ως τότε χρησιμοποιούνταν κυρίως από επαγγελματίες αθλητές και ομάδες υψηλού επιπέδου.

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Ακολουθώντας τη νέα παγκόσμια τάση που προστάζει το “άνοιγμα” των πολεμικών τεχνών έξω από τα στεγανά των παραδοσιακών σχολών, σε χώρους “κοσμήματα”, το Κinesis-Gym στεγάζει τις πολεμικές τέχνες σε έναν σύγχρονο και -κυρίως άνετο- χώρο εκγύμνασης με πολλές εναλλακτικές μορφές προπόνησης. Η προπονητική έχει εξελιχθεί και οι ανάγκες της εποχής οδήγησαν τους γυμναστές (μετά από πολυετή έρευνα αγοράς στα καλύτερα γυμναστήρια του κόσμου), να δημιουργήσουν χώρους ευχάριστους και προσιτούς, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους να έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτούς, χωρίς προκαταλήψεις και ενδοιασμούς.

TRAINING HALLS

FITNESS TRAINING HALL

FIND YOUR ZEN

INDOOR CYCLING ALL

RIDE IT LIKE YOU STOLE IT

Kangoo Club Kilkis

#kangoo

SPINNING

#LES MILLS SPRINT

CROSS & FIGHT TRAINING HALL

FIND YOUR ZEN

STUDIO PILATES REFORMER

#BYKINESISGYM

EMS Training i-motion

#BYKINESISGYM
Close
kinesis-gym
Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή:
08:30 – 23:00

Σάββατο:
12:00 – 20:00

Κυριακή:
Κλειστά

Our socials
About