m

Kinesis Gym

 

Κατά καιρούς οι περισσότεροι έχουμε σκεφτεί αμέτρητες δικαιολογίες για τις οποίες δεν μπορούμε να βάλουμε την γυμναστική στην καθημερινότητά μας . Αμελώντας πάντα ότι με την άσκηση εξασφαλίζουμε χιλιάδες οφέλη για την υγεία μας αλλά και ένα όμορφο σώμα καθώς αφιερώνοντας έστω και μια ώρα την ημέρα για την γυμναστική μας ενισχύουμε το κυκλοφορικό σύστημα και την εύρυθμη λειτουργία της καρδιάς . Επίσης η άσκηση συμβάλει στη μείωση του λιπώδους ιστού ,δυναμώνει το σκελετικό σύστημα και τους μύες ,αυξάνει τη μεταβολική λειτουργία του οργανισμού και μας χαρίζει ευεξία .

Παρακάτω αναφέρουμε κάποιες συμβουλές –λύσεις για να βάλετε τέλος στις δικαιολογίες και να κάνετε την γυμναστική κομμάτι της ζωής σας.


 

Δεν έχω καθόλου χρόνο

Πολλοί από εμάς ισχυριζόμαστε ότι στη καθημερινότητά μας είναι αδύνατον να βρεθεί χρόνος για συστηματική άσκηση. Ήρθε η ώρα να  αναθεωρήστε τις προτεραιότητές σας και να σκεφτείτε πόσο σημαντική είναι   η υγεία και η καλή φυσική κατάσταση .Αν θέλουμε με σωστό προγραμματισμό, υπάρχει χρόνος για σωματική άσκηση αρκεί να μην βρίσκουμε συνέχεια δικαιολογίες και να επικεντρωθούμε στον στόχο μας .

Αν ξεκινήσετε να γυμναστείτε μερικές φορές, θα δείτε ότι είστε πιο ήρεμοι θα αποβάλλεται όλο το άγχος και το στρες με αποτέλεσμα να κάνετε πιο ποιοτικό ύπνο και θα νιώθετε πιο ξεκούραστοι . Μόλις ξεκινήσετε και οι ενδορφίνες αρχίσουν να κυλούν στον οργανισμό σας, θα νιώθετε υπέροχα όχι μόνο κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, αλλά και όλη την υπόλοιπη ημέρα. Σίγουρα θα είστε πολύ πιο ευδιάθετοι και αποδοτικοί .


Νιώθω εξάντληση μετά τη δουλειά

Δοκιμάστε να γυμνάζεστε το πρωί. Κάντε την πρωινή σας άσκηση τόσο απαραίτητη όσο και τον πρωινό σας καφέ! Να γνωρίζετε ότι η άσκηση δεν εξαντλεί αλλά αντίθετα αυξάνει τα ενεργειακά σας επίπεδα. Σύντομα όλοι θα καταλαβαίνουν αν γυμναστήκατε ή όχι. Μπορείτε να συνδυάσετε χαλαρό τρέξιμο στο διάδρομο ενώ ταυτόχρονα παρακολουθείτε κάποια απ την αγαπημένη σας εκπομπή .


 

Δεν έχω διάθεση

Μέσα από το γυμναστήριο μπορείτε να αποκτήσετε φίλους ,έτσι δεν θα έχετε  μόνο το κέρδος της άσκησης αλλά θα βελτιώσετε κα την κοινωνική σας ζωή και η διάθεση σας θα βελτιωθεί σημαντικά .Επιπλέον αποκτήστε κάποιο κίνητρο για να πάτε στο γυμναστήριο και βάλτε μια προθεσμία στον εαυτό σας. Το γεγονός ότι πρέπει να παραβρεθείτε για παράδειγμα σε ένα γάμο ή στην παραλία το καλοκαίρι οπωσδήποτε θα σας ωθήσει στο να εισάγετε κάποιας μορφής σωματική άσκηση στην καθημερινότητά σας.


 

  Ντρέπομαι στο γυμναστήριο 

Δεν είναι παράλογο να νιώθει κανείς ένα «δυσάρεστο” συναίσθημα αν δεν είναι συνηθισμένος να ασκείται δημόσια, αυτός όμως δεν είναι αρκετός λόγος για να στερήσετε από τον εαυτό σας τα οφέλη στην υγεία και την εμφάνιση που σας εξασφαλίζει η τακτική άσκηση. Για να καταπολεμήσετε την οποιαδήποτε ανασφάλεια που σας διακατέχει, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με το γυμναστήριο και τον εξοπλισμό του. Δημιουργείστε το προσωπικό σας πρόγραμμα άθλησης με τη βοήθεια του γυμναστή και θα νιώσετε πολύ πιο άνετοι και σίγουροι. Η γυμναστική δεν είναι καθήκον, δεν είναι υποχρέωση, αλλά μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να βελτιώσετε την υγεία σας και μια διέξοδος εκτόνωσης από την ένταση της ημέρας. Μην αναλώνεστε σε περιττές σκέψεις.


 

 Δεν έχω αρκετά χρήματα για τον αθλητικό εξοπλισμό

Ο μόνος εξοπλισμός που χρειάζεστε στην πραγματικότητα είναι ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και η διάθεση να σηκωθείτε από τον καναπέ. Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς στο Kinesis Gym .


 

 Πήγα και χθες γυμναστήριο 

Όσο πιο συχνά τόσο και καλύτερα αρκεί να  μην φτάσουμε σε υπερβολικό βαθμό .  Αν γυμνάζεστε τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας, είστε στο σωστό δρόμο.


 

Να θυμάσαι πως ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις , εμείς στο γυμναστήριο Kinesis –Gym είμαστε εδώ για να σε παροτρύνουμε να ξεκινήσεις ένα υγιή τρόπο ζωής χωρίς  να βαριέσαι την γυμναστική . Με 70 ώρες προγράμματα ομαδικής άθλησης  την βδομάδα σίγουρα έχεις πολλές εναλλακτικές για να γίνει η γυμναστική διασκέδαση ,μόνο στοKinesis –Gym !

 

 

 

 

 

Post a Comment

Close
kinesis-gym
Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή:
08:30 – 23:00

Σάββατο:
12:00 – 20:00

Κυριακή:
Κλειστά

Our socials
About