m

U-BOUND

U-BOUND

 

← Πίσω στο πρόγραμμα

 

 

U-BOUND

 Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου ξεκινάει την συνεργασία του μια μία εκ των κορυφαίων παγκοσμίως στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας)  Radical Fitness εντάσσοντας στα ομαδικά προγράμματα άθλησης του γυμναστηρίου μας το άκρως επιτυχημένο     U-Bound (Τραμπολίνα)


Το U-Bound της Radical Fitness είναι ένα μάθημα που γίνεται με τους ασκούμενους να βρίσκονται πάνω σε ατομικά τραμπολίνα, καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Στόχος, είναι η αντίσταση στη βαρύτητα. Όταν βρίσκεστε πάνω σ’ ένα τραμπολίνο είναι φυσιολογικό να πηδάτε ψηλά, αφού ασκείτε πίεση σ’ αυτό πιέζοντας το με τα πόδια. Στην περίπτωση του u-bound δεν αφήνετε τους νόμους της φυσικής να σας «στείλουν» ψηλά. Αντίθετα, πιέζετε με όλη σας τη δύναμη προς τα κάτω ενεργοποιώντας τους μύες του κορμού, έτσι ώστε το σώμα σας να παραμένει στο ίδιο ύψος. 

Ένα μάθημα U-Bound αποτελείται από ένα μίνι τραμπολίνο και αεροβικές κινήσεις, οι οποίες «δένονται» σε μια μικρή χορογραφία – διαφορετική σε κάθε τραγούδι. Όλα τα παραπάνω, φυσικά, επενδύονται με δυναμική μουσική. Είναι ένα έντονο πρόγραμμα και στις πιο πολλές περιπτώσεις οι ασκούμενοι βλέπετε το σώμα σας να ιδρώνει, όπως δεν το έχετε ξαναδεί. Λόγω της φύσης του μαθήματος, οι ασκήσεις φαίνονται πιο δύσκολες, αφού δε βρίσκεστε στο πάτωμα όπως είστε συνηθισμένοι. Σε ένα τόσο έντονο αερόβιο πρόγραμμα, να περιμένετε ότι η καρδιά σας θα χτυπήσει γρήγορα. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος η ένταση των ασκήσεων αυξομειώνεται, με αποτέλεσμα την πιο γρήγορη καύση του λίπους. Μια ώρα u-bound είναι αρκετή για να κάψετε μέχρι και 900 θερμίδες! 

Λόγω της αυξημένης καύσης του λίπους, υπάρχουν πολλά σημαντικά οφέλη:

-Βελτίωση της νευρομυϊκής συναρμογής/ νευρομυϊκού συντονισμού
-Βελτίωση της ισορροπίας
-Βελτίωση του ρυθμού
-Αύξηση της μυϊκής αντοχής
-Αύξηση της αερόβιας αντοχής 
-Αποτοξίνωση του λεμφικού και του ανοσοποιητικού συστήματος

Η πρόκληση σε αυτό το μάθημα είναι να μην εγκαταλείψετε!

Το u-bound είναι ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό μάθημα, το οποίο σε καμία περίπτωση δε χρειάζεται πίεση, αφού ο κάθε ασκούμενος παίρνει όσο χρόνο χρειάζεται για να το συνηθίσει. Με τη σωστή καθοδήγηση από τον εκάστοτε διδάσκοντα, να είστε σίγουροι ότι μέχρι το 3ο μάθημα, θα εξαλειφθεί κάθε ενδοιασμός που ενδεχομένως είχατε. Κάθε φορά θα φεύγετε απ’ την αίθουσα πιο ευτυχισμένοι, με ένα αίσθημα ευφορίας και ικανοποίησης να σας κατακλύζει. 

Το U-Bound απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Το μάθημα αυτό είναι κατάλληλο για εσάς, είτε θέλετε απλά να διασκεδάσετε περνώντας καλά πάνω στο τραμπολίνο σας, είτε θέλετε να δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να φτάσει στο «ζενίθ» των αντοχών του. Πάρτε το χρόνο σας, ακούστε το σώμα σας και κάντε το όπως σας αρέσει!

Mη διστάσετε να το δοκιμάσετε, γιατί θα σας κερδίσει. Να είστε σίγουροι γι’ αυτό.


Πάρτε θέσεις λοιπόν τα διαθέσιμα τραμπολίνα είναι 11!!!

First class Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 18:00 με 19:00 στην αίθουσα Fitness Training Hall *μπορείτε να κάνετε κράτηση, για συσκευές android μέσα από την εφαρμογή on line booking του Kinesis-Gym που θα βρείτε στο play store, διαδικτυακά μέσα από το site του γυμναστηρίου μας www.kinesis-gym.gr στο πεδίο member login ή τηλεφωνικά στην γραμματεία του γυμναστηρίου στο ️23410 20450
Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η  Χριστίνα Παπαδοπούλου  επίσημη U-Bound Radical.

 

Δες το βίντεο…

 

 

Εκπαιδευτες

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Διεθνώς αναγνωρισμένη εκπαιδεύτρια ZUMBA και μέλος του Ζin (Zumba Instructor Network) από το 2011.

Πιατοποιημένη εκπαιδεύτρια στο ZUMBA KIDS (Zumba για παιδιά 7-11) και στο ZUMBA KIDS JUNIOR ( Zumba για παιδιά 4-6) καθώς και συνεχής παρακολούθηση σεμιναρίων Zin Jam.

Απόφοιτη με υποτροφία του εκπαιδευτικού κύκλου της GR.A.F.T.S Hellas  “Group Fitness Instructor”.

Απόφοιτη των εκπαιδευτικών κύκλων “Elite Group Fitness” , “Dance Aerobic” και “Mat Pilates” της   GR.A.F.T.S Hellas.

Official U-BOUND  και FIGHTDO Trainer από την RADICAL FITNESS.

Official PILOXING Instructor.

Πτυχιούχος Χορού “Full Bronze Latin”, “Full Bronze American Smooth” και “Full Bronze Oriental”.

Πολλές συμμετοχές σε διαγωνισμούς κ σε σεμινάρια.

Υπεύθυνος στο ΚΔΑΠ Kinesis for Kids των παιδικών τμημάτων Zumba for kids & Zumba for Junio

 

Event Hours(1)

  • ΠΕΜΠΤΗ

    08:00 pm - 09:00 pm

    Φίλιππος

Close
kinesis-gym
Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή:
08:30 – 23:00

Σάββατο:
12:00 – 20:00

Κυριακή:
Κλειστά

Our socials
About