m

Kinesis Gym

Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο διαδεδομένη είναι η μέθοδος γυμναστικής με ολική σωματική δόνηση ή όπως είναι γνωστή στον εμπορικό κόσμο «Power Plate» ,είναι η πιο γνωστή και αποτελεσματική  μορφή παθητικής γυμναστικής  . Σύμφωνα με τα ιστορικά γεγονότα η τεχνολογία αναπτύχθηκε για την εξάσκηση Ρώσων κοσμοναυτών και από τότε διαδόθηκε στην Αμερική ,στην Ιαπωνία και  μετέπειτα σε ολόκληρη την Ευρώπη .Μετά από έρευνες και βλέποντας πολλά οφέλη στο σώμα αρκετά γυμναστήρια υιοθέτησαν αυτό το είδος γυμναστικής και γρήγορα έφτασε και στην Ελλάδα .


 

Πολλοί μπορεί να έχουν μια εικόνα αλλά να μην ξέρουν τι ακριβώς είναι και τι προσφέρει στο σώμα .Το Power Plate είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας μηχάνημα εξάσκησης με δόνηση που αποτελεί την κινητήρια δύναμη μιας νέας διάστασης στις λύσεις για την ευεξία σε κάθε ηλικία , τον τρόπο ζωής και  το επίπεδο σωματικής ικανότητας . Η συσκευή αποτελείται από μια επίπεδη επιφάνεια και ένα μηχανισμό που δημιουργεί έντονες δονήσεις, οι οποίες μεταφέρονται στο σώμα του χρήστη που στηρίζεται πάνω στη συσκευή όρθιος ή με τα χέρια να ακουμπούν   στις  ειδικές λαβές του μηχανήματος . Το ερέθισμα προκαλεί αντανακλαστικές συσπάσεις στους μύες, που ανάλογα με την συχνότητα του μηχανήματος, φτάνουν ακόμα και τις 50 ανά δευτερόλεπτο.


 

Γιατί να ξεκινήσω γυμναστική με Power Plate ;

 Είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των ανθρώπων  που ταλαιπωρούνται  λόγο του υψηλού ποσοστού λίπους που συσσωρεύεται  στο σώμα ,ακόμη και αυτοί που δεν έχουν πολλά παραπανήσια κιλά . Το Power Plate βοηθά στη βελτίωση της καύσης του λίπους και στη μείωση του λιπώδους ιστού μέσω της αύξησης του μεταβολισμού .Με το μασάζ αιμάτωσης ,η δράση φτάνει ως τις προβληματικές ζώνες μειώνοντας τις φανερά και προκαλεί σύσφιξη των μυών .

Επίσης μερικά από τα πλεονεκτήματα είναι η αύξηση της μυϊκής δύναμης και ευελιξίας, η βελτίωση του εύρους των κινήσεων, η σταθερότητα και ο μικρότερος χρόνος ανάκαμψης μετά τη γυμναστική. Επιπλέον βελτιώνει το μεταβολισμό, την οστική πυκνότητα, , την αύξηση των επιπέδων των αυξητικών ορμονών και τη βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας.


 

 

Καθημερινά πολλές γυναίκες διαβάζουν και εφαρμόζουν διάφορα tips για το πώς θα εξαλείψουν την κυτταρίτιδα , με το  Power Plate τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα καθώς με το μηχάνημα αυτό επιτυγχάνεται η αποσυμφόρυση  από την κατακράτηση  υγρών και συνεπώς η εξαφάνιση της κυτταρίτιδας . Το μασάζ με το Power-Plate διαλύει τις συσσωρεύσεις, διασπά τα λιποκύτταρα και συντελεί στη βελτίωση της κινητικότητας των ιστών. Η διάλυση της κυτταρίτιδας, σε συνδυασμό με την αύξηση των συνδετικών ιστών, βελτιώνει συνεχώς την εμφάνιση του δέρματος.

Ειδικότερα χρησιμοποιείται για αποκατάσταση τραυματισμών αλλά  και παθήσεων όπως το πάρκινσον ,η οστεοπόρωση ,η αρθρίτιδα και η πολλαπλή σκλήρυνση. Τα ενδεχόμενα οφέλη της ενσωμάτωσης των ασκήσεων του Power Plate στο καθημερινό σας πρόγραμμα είναι τεράστια, είτε είστε επίλεκτος αθλητής, είτε λάτρης της φυσικής κατάστασης, είτε ο μέσος χρήστης. Τα οφέλη αυτά, τα βλέπουμε όχι μόνο στα αποτελέσματα των ανεξάρτητων ερευνών, αλλά και στις μαρτυρίες του μεγάλου αριθμού των χρηστών.


 

Ένα μηχάνημα Power Plate δεν είναι αρκετό από μόνο του αν δεν υπάρχει ο κατάλληλος εκπαιδευτής να σου δείξει συγκεκριμένο ασκησιολόγιο και να βρει τις ανάγκες που έχει το σώμα σου αλλά και τις δυνατότητες σου .  Στο γυμναστήριο μας  Kinesis –Gym θα βρεις και το πιο σύγχρονο μηχάνημα Power Plate αλλά και  το πιο έμπειρο και πιστοποιημένο προσωπικό που θα σε καθοδηγήσει και θα απαντήσει σε κάθε σου απορία σου .Στόχος μας να διαπλάθουμε καλύτερα σώματα ,καλύτερη υγεία καλύτερες ζωές ,γι΄αυτό  μην το σκέφτεσαι να ξεκινήσεις η δοκιμή είναι δωρεάν !

Post a Comment

Close
kinesis-gym
Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή:
08:30 – 23:00

Σάββατο:
12:00 – 20:00

Κυριακή:
Κλειστά

Our socials
About