m

Kinesis Gym

 

 

crossgames2

Πάλι πρωτοπορεί ο Α.Σ. Σωκράτης!

 

Για ακόμα μια φορά, ο Α.Σ. Σωκράτης πρωτοτύπησε διοργανώνοντας αγώνες Cross Training (διασταυρωμένης προπόνησης ) στο Κιλκίς, αλλά και το πρώτο επίσημο πρωτάθλημα της Παγκόσμιας ομοσπονδίας (World Cross Training Association ) στην Ελλάδα και γενικά στον κόσμο.

 

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς “εμποροπανήγυρη 2015” και σε συνεργασία με τον δήμο Κιλκίς, στις 5 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες Cross Training Games. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να διεξαχθούν χωρίς την υλικοτεχνική υποστήριξη και την τεχνογνωσία του Γυμναστηρίου Kinesis-Gym, που ήταν και ο μέγας χορηγός της εκδήλωσης.

 

 

Συμμετείχαν αθλητές από την Αλεξανδρούπολη, την Δράμα, την Καβάλα, την Θεσσαλονίκη και φυσικά το Κιλκίς.

 

 

crossgames3

Ιδιαίτερα μεγάλη παρουσία είχαν προπονητές του Kick Boxing με τις ομάδες τους όπως οι Ultra Fighters, με προπονητή των Δημήτρη Παπαδόπουλο, το Fight gym Pouroutzoglou, με προπονητή τoν Δημήτρη Πουρουτζόγλου , ο Σωτήρης Τζιβελής από το Tzivelis Team και το Kinesis-Gym.

 

 

Παρών ήταν και ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kick Boxing WPKA ο κ. Γιώργος Θωκταρίδης, που στηρίζει κάθε εκδήλωση του σωματείου, όπως επίσης και ο δυο φορές πρωταθλητής κόσμου στο Kick Boxing Δημήτρης Μπακόλας, που έκανε και την απονομή.

 

 

Οι αγώνες αποτελούταν από δυο γύρους, τους προκριματικούς και τον τελικό, που προκρίνονταν μόνο τέσσερις αθλητές.

 

Πριν τoν αγώνα, ο υπεύθυνος διαιτησίας, ο κ. Κώστας Βελιγράκης, προπονητής Crossfit και βασικός εκπαιδευτής της Cross Training School, κάλεσε όλους τους αθλητές, κριτές και προπονητές, για να διευκρινίσει τους κανονισμούς των αγώνων, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις .

 

 

crossgames4

Ο Α.Σ Σωκράτης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συμμετείχαν εθελοντικά και βοήθησαν να πραγματοποιηθούν αυτοί οι αγώνες . Τους κριτές τoν κ. Ανδρέα Ζιούτα, τoν κ. Μάκη Χριστοδουλίδη, τoν κ. Αντώνη Γιαννακίδη και την κ. Μαρία Σιότσου. Επίσης την κ. Αγγελική Παπαδοπούλου , την κ. Φιλιώ Ορμανίδου και την κ. Ειρήνη Δημητριάδου για την γραμματειακή υποστήριξη.

 

 

Για τους πρώτους νικητές των αγώνων δόθηκαν αθλητικές ενδυμασίες από τους χορηγούς της διοργάνωσης, συνολικής αξίας πάνω των 1000 Ευρώ . Για τις πρώτες θέσεις δόθηκε από τα καταστήματα Step Sport του κ. Στέφανου Λαϊδη ρουχισμός της εταιρίας Reebok ,για τις δεύτερες θέσεις αθλητικά υποδήματα της εταιρίας INOV8 από το κατάστημα αθλητικών ειδών και συμπληρωμάτων Panoramix του κ. Ηρακλή Θεοδωρίδη και για τις τρίτες θέσεις αθλητική ενδυμασία του Kinesis Gym. Επίσης ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρία καλλυντικών Bionike, την εταιρία συμπληρωμάτων Αυγοδιατροφική (Egg Pro Fitness),την Hell energy drink και τους χορηγούς επικοινωνίας Πρώτη Σελίδα και Μαχητής Κιλκίς .

 

cross training games - Aponomes

H εκδήλωση πλαισιώθηκε από επιδείξεις του γυμναστηρίου Kinesis με αυτοάμυνες (Compat Jiu Jitsu ,MMA) από τους πρωταθλητές Ελλάδος στην αυτοάμυνα Βασίλη Ουζουνίδη και Χρήστο Γραμμενούδη , Body Balance και Zumba με την Ειρήνη Δημητριάδου, την Φιλιώ Ορμανίδου,την Ελισάβετ Ισαακίδου ,την Χρύσα Σταμπουλή, την Άντζελα Μαρτιροσιάν , την Νίκη Τσούκα , την Μαρία Χατζηβασιλείου ,την Χριστίνα Κυριακίδου ,την Κριστίνα Τζηρίδου.

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα των αγώνων είναι τα εξής:

 

1ο GROUP ΧΡΟΝΟΣ
ΠΟΡΦΥΡΙΔΟΥ ΣΒΕΤΛΑΝΑ 6,44
ΠΟΖΙΔΟΥ ΝΙΚΗ 5,455
ΓΙΑΝΤΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 5,518
ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΔΩΡΑ 6,323
2ο GROUP ΧΡΟΝΟΣ
ΤΣΑΧΑΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ 6,440
ΠΟΥΛΙΣΗ ΔΑΦΝΗ 6,434
ΓΙΑΓΚΟΥΛΑ ΑΓΑΘΗ 6,480
ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 6,015
3ο GROUP ΧΡΟΝΟΣ
ΚΑΖΑΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 5,540
ΕΛΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΣΗΦ 5,378
ΛΟΥΝΗΣ ΤΑΣΟΣ 6,050
ΤΣΑΜΟΥΡΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 5,307
4ο GROUP  ΧΡΟΝΟΣ
ΠΟΥΡΟΥΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 5,390
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 5,286
ΚΑΛΑΪΤΣΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ 5,520
ΤΟΥΒΕΝΤΖΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ 6,134
5ο GROUP ΧΡΟΝΟΣ
ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΤΑΣΟΣ 5,540
ΤΖΙΒΕΛΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 5,400
ΛΑΣΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 7,310
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 6,249
ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΧΡΟΝΟΣ
1η.ΓΙΑΝΤΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 7,011
2η.ΤΣΑΧΑΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ 8,400
3η.ΠΟΥΛΙΣΗ ΔΑΦΝΗ 8,406
4η.ΠΟΖΙΔΟΥ ΝΙΚΗ 9,230
ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΧΡΟΝΟΣ
1ος.ΤΣΑΜΟΥΡΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 9,425
2ος.ΕΛΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΣΗΦ 11,086
3ος.ΠΟΥΡΟΥΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 13,449
4ος.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ

 

 

Post a Comment

Close
kinesis-gym
Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή:
08:30 – 23:00

Σάββατο:
12:00 – 20:00

Κυριακή:
Κλειστά

Our socials
About