m

Kinesis Gym

Στις μέρες μας η παιδική παχυσαρκία και η καθιστική ζωή καλπάζουν, αφού  ζούμε στην εποχή όπου το καταπιεστικό εκπαιδευτικό σύστημα έχει μηδενίσει τον ελεύθερο χρόνο και η ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει αντικαταστήσει το παιχνίδι με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές .Στόχος μας είναι να αλλάξουμε αυτά τα δεδομένα και τα παιδιά  από πολύ μικρή ηλικία να απασχοληθούν δημιουργικά στα παιδικά προγράμματα .


Έτσι στο γυμναστήριο μας Kinesis Gym έχουμε ως γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των μικρών μας φίλων όπου  μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες μπορούν να μυηθούν σε έναν τρόπο ζωής που η υγεία και η ευεξία παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Γιατί οι σωστές βάσεις για ευζωία πρέπει να μπαίνουν από νωρίς και τα κόστη δεν θα πρέπει να αποτελούν τροχοπέδι σε αυτό.

Παιδικά Ομαδικά Προγράμματα :

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Καινοτόμο παιδικό πρόγραμμα με ασκήσεις, αθλητικό παιχνίδι και μορφές κυκλικής άσκησης που στόχο έχει να να βελτιώσει την γενική φυσική κατάσταση των παιδιών, να τους βελτιώσει την ορθοσωμία και να συμβάλει στον έλεγχο του βάρους τους.


ZUMBA FOR KIDS

zumba-newΕίναι ένα αναγνωρισμένο πρόγραμμα γυμναστικής, ειδικά διαμορφωμένο για παιδάκια ηλικίας 4-6 (Zumba Kids Jr.) και για μεγαλύτερα παιδιά με ηλικία 7-11 (Zumba Kids). Αποτελείται από χορογραφίες τις οποίες χωρίζουμε σε βήματα με σκοπό να είναι φιλικές προς τα παιδιά και να μην υπάρχει βαθμός δυσκολίας.

Το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό καθώς η δομή του είναι τέτοια, που προσφέρει στο παιδί ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Η προθέρμανση μας, η κεντρική μας χορογραφία, το παιχνίδι, οι δραστηριότητες μας, καθώς και η αποθεραπεία, εξασφαλίζουν στο παιδί ένα διασκεδαστικό τρόπο γυμναστικής, δημιουργικής απασχόλησης, καινούργιες γνώσεις, καινούργιους φίλους μα πάνω απ’ όλα βοηθά να αναπτύξουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να ενσωματώσουν την γυμναστική ως ένα φυσικό μέρος της ζωής τους.


PILATES FOR KIDS

pilates4kidsΣχεδιασμένο για να χτίσει την μυϊκή δύναμη ,την ευελιξία και την αντοχή το Pilates for Kids είναι μια μέθοδος άσκησης για παιδιά που βοηθά να αποκτήσουν επίγνωση του σώματός τους, να μάθουν πώς να κινούνται αποτελεσματικά. Συμβάλλει στο να έχουν καλύτερο έλεγχο του σώματος τους, προλαμβάνοντας τους τραυματισμούς και τον πόνο, ακόμη και σε μυϊκές ανισορροπίες και σταδιακά να επιτευχθεί η σωστή ή να αποφευχθεί το κατρακύλισμα της στάσης του σώματος, που στην εφηβεία συναντάται πάρα πολύ συχνά, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα (κύφωση, λόρδωση, σκολίωση).


INDOOR CYCLING FOR KIDS

kids-junior-indoor-cyclingΠρόκειται για ένα νέο και ιδιαίτερο τμήμα που φιλοξενεί παιδιά ηλικίας από 7-14 χρονών . Η προπόνηση ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο, έχει αναμφισβήτητα πολλά πλεονεκτήματα όταν χρησιμοποιείται σωστά. Είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο πρόγραμμα ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες όπου τα δύσκολα καιρικά φαινόμενα δεν επιτρέπουν στα παιδιά να βγουν μια βόλτα στη φύση με το ποδήλατο .Επίσης με την εσωτερική ποδηλασία αποφεύγουμε πολλούς τραυματισμούς και η προπόνηση γίνεται πιο ασφαλής .


ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΑΤΕ

paidiko-karateΗ μέθοδος διδασκαλίας του Καράτε και οι άξιες που προαγάγει βοηθούν τόσο τα παιδία όσο και τους έφηβους να διαμορφώσουν ένα υγιή και ισορροπημένο χαρακτήρα. Πολύχρονες έρευνες αθλητικών ψυχολόγων απέδειξαν ότι τα παιδία και οι έφηβοι που διακρίνονται από νευρικότητα, επιθετικότητα, και ανυπακοή, αλλά και αυτοί που πάσχουν από έλλειψη αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης, βοηθήθηκαν ευεργετικά και εξισορρόπησαν σε απίστευτα μεγάλο βαθμό.Το καράτε σε εμπλουτίζει σωματικά, διανοητικά και πνευματικά, αναπτύσσοντας το σώμα, το πνεύμα και τον χαρακτήρα σου.
Το καράτε σε εμπλουτίζει σωματικά, διανοητικά και πνευματικά, αναπτύσσοντας το σώμα, το πνεύμα και τον χαρακτήρα σου.

Στο γυμναστήριο μας λειτουργούν τμήματα καράτε για παιδιά ηλικίας από 4 -12 ετών .

 

 

 

 

 

Post a Comment

Close
kinesis-gym
Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή:
08:30 – 23:00

Σάββατο:
12:00 – 20:00

Κυριακή:
Κλειστά

Our socials
About