m

RPM 100

RPM 100

← Κλείσε την θέση σου

← Πίσω στο πρόγραμμα

 

RPM Indoor Cycling

Ο δρόμος για την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης και της απώλειας λίπους έχει όνομα Indoor Cycling

Τι είναι το RPM Indoor Cycling;

Το Indoor Cycling  είναι ένα πρόγραμμα ποδηλασίας σε κλειστό χώρο με τη συνοδεία ρυθμικής μουσικής που θα σας ξεσηκώσει.
Κάψτε έως 620 θερμίδες* σε κάθε προπόνηση και βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση γρήγορα.
Μάθετε τα βασικά για την ποδηλασία, π.χ. ποδηλασία σε όρθια ή καθιστή θέση, αλλαγή θέσης χεριών, επιτάχυνση και επιβράδυνση. Εσείς ρυθμίζετε την αντίσταση και την ταχύτητα, ώστε να μπορείτε να βελτιώνετε το επίπεδο της προπόνησής σας σε βάθος χρόνου.
Τα μαθήματα Indoor Cycling μπορούν να έχουν διάρκεια 45 ή 30 λεπτά.
Το Indoor Cycling είναι κυριολεκτικά πιο εύκολο από το ποδήλατο
Το Indoor Cycling είναι εμπνευσμένο από την αθλητική ποδηλασία και περιλαμβάνει προσομοιώσεις αναβάσεων και επιταχύνσεων, δίνοντάς σας παράλληλα τη δυνατότητα να ελέγχετε την ένταση.

Πλεονεκτήματα

Το μάθημα θα σας ωφελήσει ακόμα και αν συμμετέχετε μία φορά την εβδομάδα. Παρ’ όλα αυτά, το ιδανικό θα ήταν δύο φορές την εβδομάδα.

  • Βελτίωση της αερόβιας αντοχής

 • Καύση θερμίδων και λίπους

 • Παραγωγή ενδορφινών για φυσική αίσθηση ευεξίας

 • Γράμμωση και τόνωση των μυών των ποδιών

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ;

Ακόμα κι αν δεν έχετε κάνει ποτέ ποδήλατο, το  Indoor Cycling είναι μια απλή και ασφαλής προπόνηση με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο γυμναστής σας θα σας δείξει πώς να ρυθμίσετε το ποδήλατο και θα σας δώσει τις κατάλληλες επιλογές, ανάλογα με τη φυσική σας κατάσταση. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τέσσερις ή πέντε προπονήσεις και να τις αυξήσετε σταδιακά. Η φυσική σας κατάσταση θα απογειωθεί σε χρόνο μηδέν.

Είμαι έγκυος. Μπορώ να κάνω προπονήσεις Indoor Cycling;

Η ασφάλεια είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Κατά συνέπεια, προτείνουμε να μιλήσετε με το γιατρό ή τη μαία σας, οι οποίοι θα μπορέσουν να σας συμβουλεύσουν κατάλληλα εφόσον γνωρίζουν καλύτερα το ιατρικό σας ιστορικό. Επίσης, μιλήστε με το γυμναστή σας εκ των προτέρων και ενημερώστε τον για την εγκυμοσύνη σας. Θα σας προτείνει ορισμένες επιλογές για το σύνολο της προπόνησης.

Πόσες προπονήσεις Indoor Cycling  πρέπει να κάνω την εβδομάδα;

Για να έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα, προτείνουμε να κάνετε 2-3 προπονήσεις Indoor Cycling  την εβδομάδα.

Χρειάζομαι ειδικό εξοπλισμό ποδηλασίας για να κάνω Indoor Cycling;

Μπορείτε να κάνετε Indoor Cycling  φορώντας τα κανονικά ρούχα γυμναστικής και τα αθλητικά σας παπούτσια. Δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός ποδηλασίας. Τα ποδηλατικά κολάν κάνουν πιο άνετη την άσκηση, αλλά δεν είναι απαραίτητα. Εάν θέλετε πραγματικά να έχετε την κατάλληλη ποδηλατική εμφάνιση, μπορείτε να αποκτήσετε τον πλέον πρόσφατο εξοπλισμό για το Indoor Cycling από τη Reebok.

Που μπορώ να βρω και να κάνω ομαδικά προγράμματα fitness Indoor Cycling;

Στην πόλη του Κιλκίς και σε αποκλειστικότητα ΜΟΝΟ στο γυμναστήριο Kinesis-Gym. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο με δεκαπέντε επαγγελματικά ποδήλατα και πλήρες οπτικοακουστικό υλικό, οι εξειδικευμένοι γυμναστές – προπονητές είναι στην διάθεσή σας.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ • Καθιστός ποδηλατιστής

 • Όρθιος ποδηλάτης

 • Καθιστός ποδηλάτης για σπριντ
 • Όρθιος ποδηλάτης για σπριντ

 • Χαλαρή ποδηλασία – αποθεραπεία

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

 • Cardio
 • Strengtn
 • Πολύ υψηλή
 • Θερμίδες 650 -700
 • Εκπαιδευτες

   

  Παναγιωτης Μαυρογενιδης

  Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Μαζικός Αθλητισμός και δραστηριότητες κλειστού και ανοιχτού χώρου. Διεθνές αναγνωρισμένος TRX, Power Plate & Personal trainer. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Les Mills, BODYPUMP trainer με πολλές συμμετοχές σε διεθνή σεμινάρια με αντικείμενο την μαζική και προσωπική άθληση (Group & personal training) Ιδρυτής και συνιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Kinesis-Gym στο Κιλκίς και υπεύθυνος ομαδικών προγραμμάτων του γυμναστηρίου.

  Συνιδρυτής και ιδιοκτήτης της CrossTraining School και υπεύθυνος εκπαιδευτικών προγραμμάτων της σχολής. Από τον Οκτώβριο του 2014 προσκεκλημένος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του ΑΠΘ στο μάθημα της ειδικότητας “Δραστηριότητες κλειστού χώρου” για σειρά διαλέξεων σε θεωρία και πράξη, με αντικείμενο την λειτουργική προπόνηση με ιμάντες αιώρησης, TRX suspension training.

  Στο Kinesis-Gym κάνω τα ομαδικά προγράμματα αίθουσας, TRX, BODYPUMP, STEP, PILATES & BALANCE, CROSSFIT & ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΗ , όπως επίσης ασχολούμαι με ειδικευμένες περιπτώσεις προσωπικής προπόνησης, (Pilates, Power Plate, TRX για αθλητές, για πρόληψη ή αποκατάσταση τραυματισμών). Στο Kinesis-Gym κάνω τα ομαδικά προγράμματα αίθουσας, TRX, BODYPUMP, STEP, PILATES & BALANCE, CROSSFIT & ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΗ , όπως επίσης ασχολούμαι με ειδικευμένες περιπτώσεις προσωπικής προπόνησης, (Pilates, Power Plate, TRX για αθλητές, για πρόληψη ή αποκατάσταση τραυματισμών.

  Event Hours(2)

  • ΔΕΥΤΕΡΑ

   09:00 pm - 10:00 pm

   Παναγιώτης

  • ΤΕΤΑΡΤΗ

   09:00 pm - 10:00 pm

   Παναγιώτης

  Close
  kinesis-gym
  Ώρες Λειτουργίας

  Δευτέρα – Παρασκευή:
  08:30 – 23:00

  Σάββατο:
  12:00 – 20:00

  Κυριακή:
  Κλειστά

  Our socials
  About