Image Alt

Kangoo Club Kilkis

Kangoo Jumps. Τί είναι αυτή η γυμναστική με τις περίεργες μπότες που κάνει θαύματα.

Τι είναι όμως το Kangoo Jumps?

Πρόκειται για ένα είδος γυμναστικής που γίνεται με τα kangoo jumps boots που μοιάζουν αρκετά με τις μπότες του σκι. Δεν έχουν όμως καμία σχέση, αφού κατασκευάστηκαν σαν ένα ιατρικό προϊόν για αποκατάσταση από τραυματισμούς στα γόνατα και τις αρθρώσεις ενώ απορροφούν το 80% των κραδασμών. Αυτό που μας δίνει τη δυνατότητα να χοροπηδάμε σαν καγκουρό, είναι τα ειδικά ελάσματα που υπάρχουν στον πάτο της μπότας και επιτρέπουν τη διαφορετική αυτή άσκηση. Είναι ένα 45λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο αφορά καθαρά την αερόβια άσκηση, ενώ βοηθάει και βελτιώνει την αντοχή, τη φυσική κατάσταση και την ισορροπία.

Kangoo Jumps: Τι αλλαγές θα παρατηρήσει κανείς στο σώμα του με αυτό το fitness trend;

Το Kangoo jumps γυμνάζει τέλεια τα πόδια, την κοιλιά και τους γλουτούς. Συμβάλλει επίσης στην μείωση της κυτταρίτιδας κατά 60% και φυσικά στην απώλεια βάρους. Το tip της Αναστασίας, αν κάποιος έχει προβλήματα ή ενόχληση σε γόνατα, είναι να κάνει προπόνηση μέχρι 3 φορές την εβδομάδα, ώστε να μην καταπονούνται οι αρθρώσεις. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να κάνει ανελλιπώς. Μάλιστα, επισημαίνετε ότι, όταν ο ασκούμενος καταφέρει να πάρει τον έλεγχο της μπότας στο 100% σε ένα 45λεπτο πρόγραμμα μπορεί να χάσει μέχρι και 1000 θερμίδες. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για έναν διασκεδαστικό τρόπο εκγύμνασης, αφού συνδυάζει χορό και μουσική σε ένα δυναμικό workout που βοηθάει να φύγει το στρες.

Υπάρχει περίπτωση ένας πρωτάρης να πέσει;

Φορώντας τις μπότες ενεργοποιείται στο 100% η κοιλιακή χώρα για όλο το 45λεπτο πρόγραμμα. Έτσι υπάρχει ισορροπία, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει κάποιος. Σίγουρα όμως είναι κάτι που χτίζεται και όσο προχωράνε τα μαθήματα και εξοικειώνεται ο ασκούμενος, τόσο βελτιώνει και τον έλεγχο της κοιλιάς και ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης πρακτικής εκγύμνασης.

Σε ποιους απευθύνεται το Kangoo Jumps;

To Kangoo Jumps απευθύνεται σε άντρες, γυναίκες ακόμα και παιδιά ηλικίας άνω των 6 ετών, εμείς στο KINESIS GYM  εκτός από το γυμναστήριο το έχουμε εντάξει ήδη και στο πρόγραμμα του ΚΔΑΠ Kinesis for kids με πολύ μεγάλη ανταπόκριση μάλιστα από τα παιδιά της δομής μας. Μοναδικό απαραίτητο συστατικό την καλή διάθεση. Οι μοναδικοί που αποκλείονται από αυτό το είδος γυμναστικής είναι όσοι έχουν υψηλή αρτηριακή πίεση και οι έγκυες γυναίκες

Που μπορείτε να κάνετε Kangoo Jumps;

Στην πόλη του Κιλκίς, για τος ενήλικες, το μοναδικό original Kangoo Club φιλοξενείται στο χώρο του γυμναστηρίου μας, το πρόγραμμα επιμελείται και παρουσιάζει ο Φίλιππος Μισαηλίδης, καθηγητής φυσικής αγωγής και πιστοποιημένος Kangoo Jumps instructor. Όσο για τα παιδικά προγράμματα Kangoo Discovery φιλοξενούνται στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Kinesis for kids επί της Εθνικής Αντιστάσεως 27 στην πόλη του Κιλκίς..

Πληροφορίες  στο 23410 22220

 

Fitness Tips


✔︎ Βελτιώνεις την ισορροπία σου
✔︎ Βελτιώνεις την αντοχή σου
✔︎ Ενισχύεις το σώμα σου
✔︎ Αποβάλλεις το στρες της ημέρας
✔︎ Βελτιώνεις τη στάση του σώματός σου
✔︎ Αυξάνεις τα επίπεδα της ενέργειάς σου
✔︎ Καις θερμίδες και χάνεις κιλά
✔︎ Χάνεις πόντους, και όχι μυϊκή μάζα
✔︎ Μειώνεις την κυτταρίτιδα σου κατά 60%
✔︎ Θα τραυματίζεσαι πιο δύσκολα

Ακόμα, να γραφτείς στο πρόγραμμα;;

Το @kinesis_gym_kilkis είναι εδώ για σένα καθημερινά!
Κάνε την κράτησή σου μέσω της εφαρμογής Kinesis Gym Online booking app!!!
ℹ Περισσότερες πληροφορίες στην γραμματεία του γυμναστηρίου
☎️ 23410 20450

 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ • Αναπηδήσεις

 • Γόνατα ψηλά

 • Φτέρνες πίσω
 • Στατικό τρέξιμο

 • Προβολές

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

 • Cardio

 • Strengtn

 • Πολύ υψηλή
 • Θερμίδες 650 -900
 • ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
  19.00 - 20.00
  KANGOO JUMPS
  Φίλιππος
  19.00 - 20.00
  KANGOO JUMPS
  Φίλιππος
  19.00 - 20.00

  ΔΕΥΤΕΡΑ

  ΤΕΤΑΡΤΗ

  ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
  19.00 - 20.00
  KANGOO JUMPS
  Φίλιππος
  19.00 - 20.00
  KANGOO JUMPS
  Φίλιππος
  19.00 - 20.00

  ΔΕΥΤΕΡΑ

  ΤΕΤΑΡΤΗ

  No events available!
  Close
  kinesis-gym
  Ώρες Λειτουργίας

  Δευτέρα – Παρασκευή:
  08:30 – 23:00

  Σάββατο:
  12:00 – 20:00

  Κυριακή:
  Κλειστά

  Our socials
  About