m

EXTREME CORE

EXTREME CORE

 

← Πίσω στο πρόγραμμα

EXTREME CORE

 

Το extreme core είναι ένα πρόγραμμα εκγύμνασης όλου του σώματος. Κυρίως επικεντρώνεται στην γρήγορη απώλεια λίπους, τοπικά στην κοιλιά και στα πόδια καθώς και στην μυϊκή ενδυνάμωση των αντίστοιχων μυϊκών ομάδων. Βοηθά στην ανάπτυξη ενός μυϊκού πλέγματος προστασίας της μέσης και της σπονδυλικής στήλης. Κοιλιακοί και ραχιαίοι θα πρέπει να γυμνάζονται σχεδόν εξίσου και να υπάρχει ισορροπία στην ανάπτυξη και τη δύναμη του.

Αυξάνει την καρδιακή συχνότητα που δίνει η αερόβια μορφή της άσκησης και συντελεί στην αποτελεσματικότερη καύση του λίπους, βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και την εύρυθμη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι το extreme core;

Ασκώντας τους μύες γύρω από τον κορμό, το extreme core σάς προσφέρει το βασικό συστατικό για ένα δυνατότερο σώμα.
Ενδυναμώνοντας τον κορμό σας μπορείτε να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας σε ό,τι κι αν κάνετε, από τις καθημερινές σας ασχολίες μέχρι τα αγαπημένα σας σπορ. Είναι ο συνεκτικός ιστός που κρατάει τα πάντα σε ισορροπία.
Όλες οι κινήσεις του extreme core έχουν παραλλαγές, έτσι ώστε να είναι δύσκολες αλλά εφικτές, ανάλογα με τη φυσική σας κατάσταση.
Η προπόνηση διαρκεί 30 λεπτά και κατά τη διάρκειά της, ο γυμναστής σας θα σας καθοδηγήσει στη σωστή τεχνική κατά την εκτέλεση ασκήσεων με λάστιχα και βάρη, καθώς και ασκήσεων που εκμεταλλεύονται το ίδιο το βάρος του σώματος, π.χ. ροκανίσματα και σανίδα. Επίσης, περιλαμβάνει ασκήσεις για τους γοφούς, τους γλουτούς και τη μέση.

Πλεονεκτήματα

 

Το extreme core είναι ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα, με γρήγορα οφέλη, το οποίο θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο δυνατοί και να αποκτήσετε γράμμωση. Μπορείτε να θέτετε συνεχώς νέους στόχους, ανεξάρτητα από τη φυσική σας κατάσταση.

Η επιστήμη πίσω από το extreme core

 

ΤΤο πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται στους μύες του κορμού και τους δελτοειδείς, οι οποίοι συνδέουν το επάνω μέρος του σώματος με το κάτω. Είναι ιδανικό για τη σύσφιξη των κοιλιακών και των γλουτιαίων, καθώς και για τη βελτίωση της λειτουργικής φυσικής κατάστασης και την πρόληψη των τραυματισμών.  • Εξοπλισμός: στρωματάκι

  • Kcal: 600-700

  • Διάρκεια: 55’


Εκπαιδευτές

trainer_3
Ειρήνη Δημητριάδου

Απόφοιτη του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς και με δυο υποτροφίες κατά τη διάρκεια φοίτησης τα έτη 2006-2007 & 2008-2009 του ιδρύματος Ι.Κ.Υ.

Πολλές αθλητικές συμμετοχές στο στίβο με σημαντικές διακρίσεις. Σημαντικότερη, η πανελλήνια νίκη στα 300μ μ’ εμπόδια και η βράβευση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Στεφανόπουλο ως η καλύτερη αθλήτρια του Αιγαίου το έτος 2003.
Συμμετοχή σε διεθνή σεμινάρια με θέμα το μαζικό και κλασικό αθλητισμό και την προσωπική άθληση (Group και Personal Training, Aerial Yoga/Pilates- Dance & Acrobatics , Zumba, Pilates, Dance Aerobic, Acro Yoga, Cross Training, Κλειστού Χώρου{βάρη}, Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, Προπονητικής Κολύμβησης, Προπονητικής Στίβου και Διδακτικής και Μεθοδολογίας της Φυσικής Αγωγής στην εκπαίδευση.

Επιπλέον συμμετοχή ως 1η συγγραφέας σε επιστημονικές ανακοινώσεις, 2 προφορικές και 2 γραπτές(poster) όπου δημοσιεύτηκαν και ανακοινώθηκαν στο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ε.Γ.Β.Ε στις 4/4/2011. Επίσης 1η συγγραφέας σε διπλωματική εργασία με ερευνητικό περιεχόμενο και θέμα << Σύνδρομα υπέρχρησης του αγκώνα και της άκρας χείρας>>. Συμμετοχή σε ερευνητικό πρόγραμμα στον τομέα της προπονητικής με υπεύθυνο καθηγητή τον Κ. Σπύρο Κέλλη το έτος 2008-2009.
Εθελοντική εργασία ως υπεύθυνη εκμάθησης κολύμβησης διάρκειας ενός έτους σε άτομα κ ομάδες του αθλητικού κέντρου Θες/νίκης, ALLSTAR.
Τέλος ενδυνάμη instructor της LesMills στα προγράμματα: ( BODY PUMP, BODY VIVE, BODY BALANCE ΚΑΙ SPINNING).
Υπεύθυνη του KINESIS-GYM στο χώρο του fitness , άρτια εξοπλισμένο με όργανα τελευταίας τεχνολογίας , βγάζοντας ειδικευμένα προγράμματα ασκήσεων για κάθε ασκούμενο. Επίσης υπεύθυνη και στο χώρο του personal training( power plate, trx, pilates και ειδικευμένες ασκήσεις με βάρη)για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Close
kinesis-gym
Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή:
08:30 – 23:00

Σάββατο:
12:00 – 20:00

Κυριακή:
Κλειστά

Our socials
About